Storgatan 40, 262 32 Ängelholm    0123 - 45 67 89

Om oss

VVS

Vill du ha en trogen fastighetsförvaltare som ställer upp i vått och torrt? Då är det oss du ska vända dig till! Ängelholm är ett litet, men ack så naggande gott, samhälle där många känner många. Detta skapar en känsla av samhörighet. Det är nästan alltid mer framgångsrikt att använda sina kontakter för att hitta det man behöver, än att söka på måfå. Vi på Fastigheter i Ängelholm har genom åren tipsats flera gånger runt vår stad, vi är kända för vår kompetens och effektivitet – ett rykte vi vårdar ömt.

Vi ser till att hålla oss uppdaterade på vad som händer i vår bransch, och i alla närliggande branscher, för att alltid ha god koll på det senaste. Detta tillsammans med lång erfarenhet och solid grundkompetens gör en oslagbara.

Din allt-i-allo

Vi vill se oss som den allt-i-allo som varje fastighetsägare drömmer om. Vi vet vilka kunskaper som behövs för att klara av att hantera alla tänkbara situationer som kan uppkomma i en fastighet, och sett till att tillskansa oss dessa. Alla som arbetar hos oss är välutbildade och får arbeta inom de områden de är bäst på. Erfarenheten som ryms inom Fastigheter i Ängelholm är gedigen.

Vår vision

Du som fastighetsägare är välkommen att anlita oss för enskilda uppdrag, men också för regelbunden fastighetsservice. Det är ovärderligt att ha tillgång till en fastighetsförvaltare man kan ringa när som helst, som känner till ens fastighets – dess förutsättningar och behov – och som alltid finns nära till hands. Det går snabbare, är enklare – och många gånger tryggare.